våra kunder

Hestia

Hestia är en renodlad förvaltare med fastigheter som kärnverksamhet. Det gör oss till specialister och experter på de tjänster vi erbjuder våra kunder.

Newsec

Newsec erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett brett utbud av tjänster inom förvaltning och rådgivning.

ISS Facilities

Vår vision ger oss en tydlig känsla av riktning för vår väg framåt, vilket inspirerar oss att sträva högre och ständigt utmana oss själva.

Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Vi är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare.

Property Partner

Vi hjälper fastighetsägare att lyckas med sitt fastighetsägande och vi strävar efter att underlätta vardagen för de människor som är hyresgäster i de byggnader vi förvaltar.

Coor

Coor  är en av Nordens ledande facility management-leverantörer, och erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt.

Bonnier

Bonnier är Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi har vår bas i Sverige, finns i 14 länder och är helägda av familjen Bonnier.

Caverion

Caverion bidrar med smarta tekniska lösningar och tjänster för byggnader, industriprocesser och infrastruktur. Vårt unika tjänsteerbjudande omfattar hela livscykeln, från design till konstruktion till underhåll.