AB Sagax

AB Sagax är ett bolag som investerar i kommersiella fastigheter, med fokus på lager och lätta industrifastigheter.

Newsec

Newsec erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett brett utbud av tjänster inom förvaltning och rådgivning.

ISS Facilities

Vår vision ger oss en tydlig känsla av riktning för vår väg framåt, vilket inspirerar oss att sträva högre och ständigt utmana oss själva.

Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Vi är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare.

Property Partner

Vi hjälper fastighetsägare att lyckas med sitt fastighetsägande och vi strävar efter att underlätta vardagen för de människor som är hyresgäster i de byggnader vi förvaltar.

Coor

Coor  är en av Nordens ledande facility management-leverantörer, och erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt.

Bonnier

Bonnier är Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi har vår bas i Sverige, finns i 14 länder och är helägda av familjen Bonnier.

Caverion

Caverion bidrar med smarta tekniska lösningar och tjänster för byggnader, industriprocesser och infrastruktur. Vårt unika tjänsteerbjudande omfattar hela livscykeln, från design till konstruktion till underhåll.

Paliro

Paliro erbjuder strategi, analys, rådgivning och operativa tjänster inom allt som rör kommersiella fastigheter på den svenska marknaden. Genom att erbjuda lokaler med hög kvalitet för våra hyresgästers.

Skanska

Skanska är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag, verksamma i över 135 år på utvalda marknader i Norden, Europa och USA.

Elisby Fastigheter

Elisby fastigheter AB är ett lokalt fastighetsbolag som primärt fokuserar på astighetsförvaltning och utveckling av handels- och bostadsfastigheter.

Afa Försäkring

Afa Försäkring bildades 1962 och sedan dess har vi arbetat för ett tryggare arbetsliv. Vi försäkrar 9 av 10 anställda. Vi förvaltar kapital för att säkra framtida ersättningar. Vi förebygger ohälsa på arbetsplatsen.

Compass Group

Compass Group är en ledande leverantör av mat- och supporttjänster. Varje år serverar våra resturanger och kök 40 miljoner måltider till Sveriges största företag och organisationer.

NK

NK-varuhusen är de främsta bland Skandinaviens lyxmodevaruhus och en självklar destination för dig som inspireras av mode, skönhet och livsstil.

Kriminalvården

Kriminalvården är en statlig myndighet med ansvar för häkten, fängelser och frivård. Vi arbetar för att göra samhället säkrare, tryggare och att minska återfall i brott.

Retta

Retta-koncernen är Nordens största expert på tjänster inom förmedling och förvaltning av bostäder, fastigheter och verksamhetslokaler.

Transdev

Transdev ingår i koncernen Transdev Group, som driver persontrafik och skapar integrerade transportlösningar i 18 länder. Varje dag möjliggör våra 80 000 medarbetare mer än 11 miljoner effektiva, smidiga och miljövänliga resor världen över.

Metrolit

På Metrolit anser vi att den bästa byggnaden är den som aldrig rivs. Det är därför vi är stolta över att erbjuda våra kunder ett äkta hantverk. Det genomsyrar verksamheten, vilka byggnader det än gäller oavsett om uppdragen är stora eller mindre.

Fastpartner

Fastpartner äger och förvaltar fastigheter i Sveriges största befolkningscentrum, Stockholm och Mälardalen från Gävle till Norrköping, Göteborg, Malmö och Uppsala.

H2M

H2M grundades 2003 och har idag 180 medarbetare inom teknisk fastighetsdrifter och förvaltning. Vi levererar fastighetstjänster i världslass - varje dag, året runt och erbjuder allt från rådgivning och planering till operativt arbete, med kunskap och omtanke i fokus.

Fastigiata

Fastigiata är ett idag, ett team bestående av flera medarbetare med kompetenser inom förvaltning, projektledning, administration, fastighetsskötsel, bygg och utemiljö. Vi strävar mot att kunder och leverantörer skall vara partners och se till att alla har en god lönsamhet.